Over Goldie

Ik ben Goldie Tdlohreg, en sinds 15 februari 2015 eigenaresse van salon Glow. In mijn salon geef ik verschillende schoonheidsbehandelingen en voedingsadviezen. Tijdens mijn opleidingen kwam ik erachter dat de combinatie van huidverzorging en gezonde voeding enorm goed samengaat.

Schoonheidssalon

In december 2014 behaalde ik mijn diploma schoonheidspecialiste. Na een stageperiode van 2 jaar bij beautysalon Babassu Skin & Spa besloot ik voor mezelf te beginnen. In de salon kunt u terecht voor verschillende massages zoals ontspanningsmassages, hot stone massages,hamam behandelingen en behandelingen voor de handen en voeten. Ook voor gezichtsbehandelingen en -reinigingen bent u bij Glow aan het juiste adres. In de salon werk ik uitsluitend met de natuurlijke, pure en duurzame producten van Dr. Hauschka. Deze producten zijn geschikt voor alle huidbeelden.

Voedingsadvies

Mijn interesse in gezonde voeding zorgde ervoor dat ik ik van mijn passie mijn beroep heb gemaakt. Sinds juli 2015 ben ik een gecertificeerd gewichtsconsulent. Voor een optimaal resultaat werk ik samen met Exellent personal training. Het principe werkt heel eenvoudig, u kunt bij Glow terecht voor een op maat gemaakt voedingsadvies en de personal trainer helpt u op weg naar een top conditie. Omdat er steeds nieuwe onderzoeken zijn binnen de voedingsindustrie blijf ik mezelf continu ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen.

goldie